Jan Dulles, zanger bij de 3J’s heeft er enkele heftige jaren opzitten. Een aantal jaar geleden verloren hij en zijn partner hun dochtertje Donna en kort daarna mochten ze opnieuw een baby’tje in hun armen sluiten.

Jan woont nu met zijn gezin in Volendam, de plek waar hij zich ook echt thuis voelt. Volendam telt iets meer dan 22.000 inwoners en iedereen kent daar zowat iedereen.

“De mensen zijn er voor elkaar, in goede tijden, maar ook als het een keer wat minder gaat. Dat geeft steun en troost”, klinkt het in Party.

Jan wordt nog bijna alle dagen aangesproken over wat hem en zijn vrouw is overkomen en dat doet hem heel veel deugd.

“Maar ze weten ook dat ze er niet te lang over moeten doorgaan. Maar ze willen toch even zeggen van: ‘Wij hebben zo met jullie meegeleefd. En we zijn zo blij dat jullie weer zo’n lief klein meisje hebben. We genieten zo van die foto’s en dat we kunnen zien dat het weer goed gaat met jullie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.