Het is zo ver, er is een startdatum bekend voor de Videoland-documentaireserie van André Hazes. Heel Nederland was ongetwijfeld op de hoogte dat er een cameraploeg André de voorbije twee jaar heeft gevolgd en daarvan krijgen we binnenkort eindelijk de beelden te zien.

Al moeten de fans nog iets minder dan een maand geduld hebben, want de documentaire verschijnt op 20 oktober op de online streamingdienst Videoland.

“Twee jaar lang ben ik gevolgd in misschien wel de moeilijkste periode uit mijn leven. Ik ben de strijd aangegaan met mijzelf en heb er alles aan gedaan mijn leven te herpakken. Ik vind het heel spannend, maar kan tegelijkertijd niet wachten om mijn ware verhaal eindelijk met jullie te delen”, schrijft André op Instagram.

En ook zijn collega’s zijn alvast heel erg enthousiast over de docureeks. De reacties stromen massaal binnen onder de post. Zo geeft KrisKross Amsterdam een hartje en reageert ook Leontine Borsato, en zelfs Monique Westenberg. Zij zegt: “Dapper, kwetsbaar, sterk en trots”

Maar de meest opvallende reactie is toch die van mama Rachel Hazes. “Lieve Dré, ik weet als geen ander hoe diep jij hebt gezeten. Soms moet je van ver komen om te beseffen hoe mooi het leven wel kan zijn. Ik ben zo ongelofelijk trots op jou schat wat je overwonnen hebt en hoe je weer in het leven staat. Ik denk dat niemand zich kwetsbaarder op had kunnen stellen door dit allemaal met het publiek te delen. Hou van jou, heel veel🙏🙏❤️❤️🍀🍀”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl