Elke donderdagavond konden we op NPO3 genieten van ‘Beste Zangers’. Daarin gaven enkele Nederlandse artiesten het beste van zichzelf en maken de mooiste covers van elkaars nummers. Één van hen is Roxeanne Hazes.

Roxeanne is dol op zingen en het doet haar even gemis naar haar vader en enkele dierbaren vergeten. En dat gebeurt bij andere bijzondere momenten in haar leven niet.

Toen zij vier jaar geleden huwde met Erik en bij de bevalling van haar zoon Fender stak het gemis naar haar vader enorm de kop op. Ze voelt zichzelf ook wat het zwarte schaap van de familie.

“En daar bedoel ik mee: de creatieveling, altijd een beetje in je eigen wereldje zitten, een heel andere visie op het leven. Ik weet zeker dat mijn vader en ik daar in hadden geconnect samen. Omdat ik gewoon heel erg op hem lijk. Naarmate ik ouder wordt besef ik dat heel erg goed”, zegt Roxeanne in Party.

Rox had graag geweten of haar vader trots op haar zou geweest zijn, al twijfelt ze daar eigenlijk niet aan. “Ik voel heel erg dat hij een soort over mij waakt. Echt letterlijk een soort engeltje op mijn schouder. Zo voelt dat wel. Ik herken ook veel van mijn zoontje Fender in hem. Ik zeg wel eens dat het me niets zou verbazen als hij een soort reïncarnatie is van papa.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl