De voorbije maanden en jaren werd wel eens gezegd dat Albert Verlinde niet langer samen zou zijn met zijn partner Otto. Toch genoot het koppel onlangs van een deugddoende vakantie in Indonesië.

“We zijn nooit uit elkaar gegaan”, begint Albert in Weekend. “Ik zie weleens staan: ‘Albert was getrouwd met’. Dan moet ik lachen, want er is nooit een scheiding geweest.”

Albert en Otto wilden hun jarenlange relatie niet zomaar opgeven en samen vochten ze voor hun relatie.

“Natuurlijk moesten we dingen verwerken en doorlopen, wat ook is gebeurd. Maar nu hebben we het fantastisch samen, we zijn er sterker uitgekomen. Het vertrouwen tussen ons is er, dat is het belangrijkste.”

Otto en Albert genoten dus volop van de drie weken vakantie die ze met elkaar hadden. “De combinatie van dingen doen en ontspannen, dat vinden we het allerleukste. We hoeven niet helemaal volgeboekt te zijn met trips en excursies. We moeten ook de tijd hebben om rustig te liggen en na te denken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.