André Hazes is nog altijd volop aan het genieten van de vele vrije tijd die hij heeft, nu hij voorlopig niet meer optreedt en op televisie hoeft te verschijnen. Hij reist heel vaak en doet dat vaak in het gezelschap van zijn ex Monique Westenberg.

Maar het is niet altijd Monique die hem mag vergezellen. Ook zijn moeder Rachel Hazes reist graag met haar zoon mee. Zo trokken ze onlangs naar Zuid-Spanje voor een zonnige vakantie.

Eindelijk wat quality-time voor André en zijn moeder Rachel, eindelijk wat tijd om bij te praten na de vele verhalen die de laatste maanden in de media zijn verschenen.

Aan de foto’s te zien die Story wist te maken hadden Rachel en André een gezellige tijd met elkaar en heerste er een heel vrolijke sfeer. Al leek hij kleine Dré ook wel te missen terwijl hij in Spanje zat.

“Het is zo ontzettend lief van André om mij mee te nemen op vakantie. Hij heeft letterlijk en figuurlijk een streep door mijn agenda laten zetten om mij mee te kunnen nemen. Hij vond dat ik te hard werkte en te weinig ontspanning nam. Onze familie komt al heel lang hier in Torremolinos en ik vond het heerlijk om daar terug te zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.