De zomer mag dan misschien wel al halfweg zijn, reisplannen kan je altijd maken. Ook Sieneke heeft nog reisplannen op de agenda staan.

“Ik heb eerder al eens aan Party verteld dat wij eigenlijk helemaal niet zo vaak op vakantie gaan, maar dat is dit jaar anders. Wij hebben een camper kunnen huren om daarmee naar het buitenland te gaan. Het is voor ons de eerste keer dat wij zo weggaan, en ik ben echt benieuwd hoe het ons gaat bevallen”, zegt Sieneke in Party.

Het wordt een reis vol verrassingen want de zangeres en haar man Jan hebben helemaal niks gepland of gereserveerd. Ze zien ter plaatse wat ze zullen doen, met behulp van een app.

“Ik hou er wel van om gewoon weg te gaan en dan maar te kijken waar je terechtkomt en hoelang je met de camper blijft staan. Ik vind dat misschien nog leuker dan dat je een vakantie boekt en weet dat je een week of twee weken op dezelfde plek bent.”

Sieneke en Jan zullen vooral richting Frankrijk trekken, de regio Normandië. “Onderweg rijden we natuurlijk door België, dus met de kinderen willen wij naar Plopsaland De Pannen. Dat wordt onze eerste stop. En daar zullen we dan ook een dag of twee blijven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.