Met de release van ‘De trein naar het geluk’ laat de sympathieke zanger uit Zeeland weer van zich horen. De agenda zit alvast goed vol. Met volop optredens in Nederland en België belooft het voor Alwin een mooie zomer te worden, waar hij fier op kan terugblikken later.

In ‘De trein naar ’t geluk’ bezingt Alwin de liefde voor zijn vrouw, Renate. Zij vroeg hem tijdens een verrassingsfeest voor zijn 50e verjaardag ten huwelijk. “Het huwelijk werd meteen ter plaatse voltrokken op het verjaarsfeest!”, lacht Alwin. “Ik was totaal verrast en had het niet zien aankomen. Dat was de mooiste verjaardagscadeau die ik me kon wensen. Renate had een ambtenaar geregeld die de daad meteen bij het woord kon voegen. Geweldig toch?”, zegt Alwin met de glimlach.

Van Alwin verschenen al eerder tracks als ‘1,5 Meter Polonaise’, ‘Ik Leef M’n Eigen Leven’, ‘De Kriebels’, ‘Leef Met ’n Lach’ en vele andere singles, die zowel in Nederland als België op airplay mochten rekenen. Ook was hij te zien bij o.a. RTL Boulevard, SBS Shownieuws en Tros Muziekfeest op het Plein, waar hij een goede beurt maakte en heel wat nieuwe harten wist te veroveren. De single werd uitgebracht door ABC Entertainment.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl