Ze zijn de vrees van menig bekend Nederlander: de juice channels. Allerlei roddels en andere geruchten worden druk verspreid waardoor sommige  artiesten vaak in nauwe schoentjes komen te zitten. Wie geen schrik heeft voor de juice channels is Yves Berendse.

“Ik heb echt nul geheimen en mensen mogen echt – vrijwel – alles van me weten. Maar je maakt als man altijd wel een keer een foutje. Dat je een keer naar een meisje stuurt dat ze een lekker ding is, of erger dat een artiest de fout in gaat en thuis aan zijn vrouw moet opbiechten dat hij met iemand anders heeft gezoend’, legt Yves uit in Party.

Vrouwen mishandelen en verkrachten, dat is iets wat er bij Yves niet in gaat en dat zoiets bij een juice kanaal terecht komt, daar begrijpt hij maar weinig van.

“Als je als man iets flikt, en het komt uit, ben je er zelf bij geweest en moet je daar zelf de verantwoordelijkheid voor nemen. Als zo’n situaties bij een juicechannel terecht komen, dan heb ik geen medelijden meer.”

Yves is zelf al 4 jaar samen met Sophie, met wie hij ook samenwoont. Hun relatie was in die vier jaar ook niet altijd rozengeur en maneschijn. “We zijn weleens uit elkaar geweest en toch weer samen gekomen. Geen enkele relatie verloopt van in het begin vlekkeloos. Zolang we samen zijn, zullen we onze dingetjes wel houden. Maar vreemdgaan? Ik vind dat overigens niet zo nieuwswaardig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.