Op 13 binnenkomen in de officiële Nederlandse hitparade en dat met het eerste nummer dat je in eigen beheer uitbrengt, daarvoor moet je iets kunnen en meteen een goede indruk maken. En net dat is wat Yade Lauren heeft. Na haar samenwerking met Top Notch besloot de zangeres van 22 alles in eigen handen te nemen.

Nadat de zangeres heel wat featurings deed, staat zij er nu solo en hoe. Met ‘In de nacht’, een nummer dat zij in haar eentje schreef en door Jordan Wayne geproduced werd, kwam Yade afgelopen weekend op 13 binnen. “Alles lijkt ineens een droom”, zijn de eerste woorden op daar single, maar met meer dan 150.000 views voor haar prachtige clip is het écht wel aan het gebeuren.

Yade Lauren staat er met ‘In de nacht’, solo en op eigen benen. Een leuk r&b-nummer met een prachtige productie. Een jongedame waar we nog vaak van zullen horen en die zich laat omringen door mensen die de spreektaal van de hedendaagse jeugd en jongvolwassen mensen in een songtekst gieten. ‘In de nacht’ moet je zeker beluisteren, we gaan hopelijk snel nog meer solowerk van haar te horen krijgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl