Lang geleden dat we nog iets hoorden van Xander de Buisonjé. De man staat niet wekelijks in de boekjes, en verschijnt ook niet veelvuldig op televisie. Hij wil gewoon graag muziek maken en mensen entertainen.

Xander is een voorbeeld voor heel wat artiesten. Ondanks zijn enorme succes met de band Volumia! heeft hij zich nooit buitensporig gedragen, en heeft hij zoals andere sterren nooit hotelkamers gesloopt.

“Ik heb een hekel aan ruzie en agressie, dus dat deden wij nooit. Het was allemaal heel liefdevol. Drugs deed ik ook zelden. Natuurlijk heb ik weleens wat geprobeerd, maar ik heb ADHD en word van veel stofjes juist rustig in plaats van opgepept”, citeert Party Xander.

En ook op gebied van vrouwen wist Xander zich vrij rustig te houden. Vrouwen waren er immers altijd en overal. “Voor ons was het een soort speeltuin waarin we op dat moment zeer aanwezig waren. Maar we hielden de basisnormen en waarden altijd in de gaten.”

Al valt over dat laatste wel wat te zeggen. Tijdens zijn relatie met Wendy van Dijk belandde Xander immers wel eens op de verkeerde wipwap. Zijn overspel kwam aan het licht nog voor zoontje Sem werd geboren.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.