Een bekende Nederlander zonder horecazaak, het wordt bijna ondenkbaar. Zowat alle grote namen in Nederland hebben het al geprobeerd, waaronder ook acteur Winston Post.

Hij liet in 2015 zijn droom in vervulling gaan door het openen van een nachtclub Club HUGH in Rotterdam.

“Ik heb het vier maanden volgehouden. Ik ben ermee gestopt omdat mijn inmiddels zevenjarige dochter toen werd geboren. Ik ging naar de klote”, zegt hij in Story.

Winston kon niet anders dan toegeven dat hij zich serieus had vergist in het openhouden van een horecazaak en al zeker in het openhouden van een nachtclub.

“Je moet altijd klaarstaan en ondergeschikt zijn aan het werk. Horeca is geen werk, het is een levensstijl. Het moet in je bloed zitten. Daar heb ik me op verkeken. Na vier maanden zag ik er niet meer uit en liep ik rond als een zombie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.