Ze treedt nog steeds op

Optreden blijft belangrijk in het leven van Willeke Alberti. Ze treedt minder intensief op als vroeger, maar staat nog regelmatig op een podium. Vooral in verzorgingstehuizen zien ze haar nog graag komen.

Geld om daar te gaan optreden wordt ingezameld via haar Willeke Alberti Foundation. Dat goede doel maakt heel wat optredens mogelijk. “Dit is echt het allerleukste om te doen. Daar krijg je zoveel energie van”, reageert ze enthousiast in Story.

Willeke is zelf al 78, maar haar leeftijd vormt nog geen belemmering om ergens te gaan optreden. Integendeel zelfs. Ze kijkt zelfs uit naar haar 80ste verjaardag.

“Ik heb niets met leeftijden. Ik ben dankbaar voor wat ik kan en mag doen. En ik weet ook wat ik niet moet doen. Voor alles is een leeftijd. Als er een leuke aanvraag binnenkomt voor een feest of partij sta ik daar ook nog altijd voor open. Ik bekijk per aanvraag of het iets is wat bij mij past en of het in mijn agenda past.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.