Wendy van Dijk: “Wat een hartverwarmende berichten”

Foto: DPG Media

Het zijn geen makkelijke weken geweest voor Wendy van Dijk. Haar dochter Lizzy lijdt aan een zeldzame ziekte en moest zelfs in het ziekenhuis worden opgenomen. Het meisje mocht niet te vaak in contact komen met andere mensen, want haar immuunsysteem was serieus aangetast.

Wendy legde meteen haar werkzaamheden neer om voor haar dochter te kunnen zorgen en gaf het meisje alle liefde dat ze nodig had.

Toch waren het enkele bijzonder stresserende weken voor de presentatrice en heeft ook zij regelmatig nood aan een knuffel, schrijft Weekend.

Wie de presentatrice nu tegenkomt, ziet dat ze het de voorbije maanden erg moeilijk heeft gehad en dat de presentatrice eventjes niet meer straalt zoals vroeger.

Van Dijk is dankbaar voor de steun die ze de voorbije maanden heeft gekregen van familie, vrienden en fans. “Wat een hartverwarmende berichten van jullie allemaal. Niet alleen van onder mijn laatste post, maar ook van alle vrienden, familie, wildvreemden die op straat de liefste dingen zeggen om ons een hart onder de riem te steken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.