Wendy van Dijk staat bekend als presentatrice, maar ook als actrice. Ze speelde de hoofdrol in ‘Moordvrouw’ en kreeg nu ook de kans om mee te spelen in de reboot van de ziekenhuisserie ‘Medisch Centrum West’.

Maar die rol heeft ze geweigerd. Haar dochter Lizzy is nog altijd niet hersteld en dus blijft de actrice de focus bij haar dochter houden. Dat schrijft De Telegraaf.

“Wendy zou een rol gaan spelen in Medisch centrum west. Vanwege het herstel van haar dochter kan Wendy voorlopig haar werkzaamheden niet hervatten en zal zij helaas niet kunnen meewerken aan de opnames van deze serie. Dat vinden wij heel spijtig, maar daar hebben wij vanzelfsprekend alle begrip voor”, zegt een woordvoerder.

De reeks zal op SBS6 worden uitgezonden, maar Wendy zal dus niet te zien zijn. Wie wel de hoofdrolspelers worden, dat is nog niet bekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.