Pierre Kartner, oftewel vader Abraham, lijkt al maanden van de aardbodem verdwenen. Niemand weet de zanger en songwriter nog te bereiken. Wat is er met de 86-jarige Smurfenzanger aan de hand?

“Niemand weet waar de zanger en songwriter verblijft”, schrijft Story. “Telefoontjes blijven onbeantwoord en zelfs bevriende collega’s, onder wie Ben Cramer en Mieke Gijs, tasten in het duister wat er met Pierre aan de hand is.”

Enkel Sieneke Peeters kreeg enkele maanden geleden nog een mailtje van haar ontdekker. Toen de zangeres enkele maanden geleden opnieuw onder vuur kwam te liggen in ‘Iedereen Had Het Erover’, stuurde Kartner haar een mailtje…

“Het was een heel lief mailtje”, vertelt Sieneke in Story. De zanger liet weten dat hij nog steeds achter zijn beslissing stond om Sieneke in 2010 naar het Eurovisiesongfestival te sturen. “Het waren lovende woorden”, aldus Sieneke in Story.

Sieneke maakt zich weinig zorgen om Pierre Kartner. “Hij is op een leeftijd dat hij het rustig aan wil doen. Dat is zijn goed recht”, onthult Sieneke in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS