John de Bever lijkt het roer volledig om te gooien. De Bourgondische volkszanger zweert van de ene dag op de andere het gebruik van alcohol af én…. hij wordt vlogger!

Tijdens een etentje geniet hij steevast van een lekker wijntje. En als hij op stap is, gaat hij regelmatig los met een biertje in zijn hand. John de Bever houdt overduidelijk van het leven. Toch zullen we de Brabantse volkszanger straks niet meer met een drankje betrappen: hij zweert het gebruik van alcohol namelijk plotseling af. En daar heeft hij een heel goede reden voor… De soms wat eigenaardige volkszanger is namelijk het gezicht van de campagne ‘Dry January’! Een maand lang zet hij daarom zijn alcoholgebruik op pauze. De zanger ziet het als een uitdaging: hij is benieuwd wat een maand zonder alcohol doet voor je lichaam en geest.

John de Bever gaat die uitdaging graag aan met de rest van Nederland. Door lid te worden van zijn team krijg je via je eigen online dashboard toegang tot tips, artikelen, recepten, badges, een digitaal dagboek en een forum. Je inschrijven voor Dry January kan tot en met 6 januari en verhoogt de kans op een succesvolle alcoholpauze aanzienlijk (van 30% naar 75%). IkPas vraagt je niet om te stoppen met drinken, maar om je alcoholgebruik op pauze te zetten.
Wat doet de uitdaging met John de Bever? Is het na zeventien dagen Expeditie Robinson een peulenschil of valt hij juist in een diep gat? We kunnen het allemaal volgen. De bevindingen van de zanger zijn namelijk wekelijks te zien in speciale vlogs. Vlogs die, John de Bever kennende, ongetwijfeld hilarisch zullen worden!

Schrijf je hier in

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl