De Vlamingen hebben geen kaas gegeten van Gordon. Wellicht denken onze zuiderburen nog altijd dat Gordon die lieve schat is die dertig jaar geleden een hit scoorde met ‘Kon in maar even bij je zijn’. Niet dus.

Vlaanderen heeft Gordon alvast leren kennen tijdens de eerste aflevering van ‘K2 Zoekt K3’ en onze zuiderburen zijn op Twitter niet mals voor de zanger en presentator.

Eén iemand noemt Gordon zelfs een ‘relnicht’, maar er zijn nog wel meer bedenkingen over de aanwezigheid van Gordon.

“Over Gordon is niet goed nagedacht. Wat een degoutante commentaar altijd. Als ze voor hem niet ‘knap’ genoeg zijn, hebben ze geen kans meer. #k2zoektk3”, schrijft één van de kijkers.

“We worden de hele tijd benadrukt dat we niet mogen judgen op uiterlijk van mensen. En dan introduceren ze de kijkbox in #K2zoektK3. Met een arrogante Hollander in die mensen zit af te kraken op kleren, make up en bewegingen enzovoort..”, gaat een andere kijker verder.

“Bizarre keuzes in de kijkbox! Wie heeft Gordon daar gezet!? Dochtertjes waren direct grote fan van Lisa. Onbegrijpelijk dat zij niet doormocht… #k2zoektk3”

“Ligt het aan mij, of waren sommige opmerkingen van Gordon echt niet ok? #K2zoektK3 #k2tktk3”, gaat kijker Laura verder.

“Is er dus werkelijk niemand van VTM of Studio 100 die hier ziet hoe seksistisch Gordon is? We zijn 2021, dit is toch echt onaanvaardbaar? En ik ben niet de enige die hierover denkt”, vraagt Daan zich af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl