Binnenkort verschijnt er op Videoland een docureeks over André Hazes. Daarin zal niet alleen André te zien zijn, maar ook zijn ex-partner Monique Westenberg en zijn mama Rachel Hazes.

En het zou wel eens kunnen dat Rachel voor vuurwerk kan zorgen in de reeks. Haar band met Monique is immers niet zo goed en de twee mijden elkaar liever zoveel mogelijk.

Naast Monique en Rachel is er nog een derde vrouw in het leven van André en dat is Cheeru Mampaey. Zij volgt André al een jaar en maakt de beelden voor de docureeks.

“Gewoonlijk is hij een soort lachebek die altijd vrolijk is. Dit is wel de andere kant. Hij zit op een soort kruispunt in zijn leven. Dus het is niet alleen vreugde, het is wel ook de diepere struggle, de angst waarmee hij te maken krijgt. Ik ben superdankbaar dat hij zo open is geweest en zichzelf zo bloot heeft gegeven en nog altijd geeft”, vertelde ze bij RTL Boulevard en Party.

Heel wat fans van de jonge Hazes hopen in de docureeks ook beelden te zien hoe André werkt aan zijn comeback. Maar die lijkt voor sommige showbizzwatchers nog niet voor vandaag. Die vrezen tegen dat de reeks op televisie te zien zal zijn, André al lang uit de schijnwerpers is verdwenen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.