Vandaag verschijnt de nieuwe single van Jeroen van der Boom. Met het nummer Veel te Laat heeft de zanger de romanticus in zichzelf aangeboord. Voor Jeroen betekent zijn eerste single van 2022 de start van veel nieuwe muziek die hij dit jaar wil uitbrengen.

‘De afgelopen maanden heb ik veel nieuwe songs gemaakt met mensen die dicht om mee heen staan,’ laat Jeroen van der Boom weten. ‘Door de lockdown was optreden niet mogelijk, maar creativiteit laat zich niet opsluiten. De single Veel te Laat wordt de eerste van vele nummers die ik dit jaar ga uitbrengen. Het jaar 2022 zijn we dus positief begonnen en gaan we creatief uitdiepen. We hebben de liedjes heel puur gehouden, zonder alle poespas eromheen. Juist de eenvoud van deze songs is wat me nu enorm aantrekt en waarvan ik denk dat iedereen daar behoefte aan heeft.’

Door de jaren weet Jeroen van der Boom zijn publiek iedere keer weer te verrassen met een nieuw geluid. De tekst van het nummer Veel te Laat heeft een klassiek romantisch thema die ook in de videoclip, met de prijswinnende actrice July Janssen, heel mooi in beeld wordt gebracht. Maar het is vooral de sound die met de kenmerkende slide guitar op een goede manier de aandacht pakt.

Naast muziek maken is Jeroen vanaf deze week ook weer als presentator bij SBS6 te zien. Het derde seizoen van Hoge Bomen gaat op 26 februari van start en hij presenteert het nieuwe muziekprogramma Hazes is de Basis, waarin collega’s van Jeroen de mooiste songs van de muzieklegende André Hazes in een nieuw jasje steken.

De single Veel te Laat is vanaf vandaag te streamen en te downloaden via Spotify en ITunes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl