Tooske Ragas heeft er een leuke feestweek op zitten, maar nu voelt de presentatrice dat het toch tijd is om daar even van te bekomen.

Ze is 50 geworden en heeft dat op een leuke manier gevierd. Zo trok ze met haar vrienden naar de Schotse hooglanden. Daar beklommen ze een berg, dronken ze whisky en gingen ze op zoek naar het Monster van Loch Ness.

Nadat ze terug was, vierde ze haar verjaardag ook nog eens met een zelfgeorganiseerd etentje bij haar in de tuin. Dit keer waren ook haar gezin, vrienden en familie van de partij.

“Mijn vader vertelde zoals alleen hij dat kan over mijn geboortedag… het was GOUD. Dat deze fase van mijn leven nog maar heel lang mag duren. Ik voel me goed, sterk, rustig, gelukkig en overweldigd door de bakken met liefde die over me zijn uitgestort”, klinkt het op Instagram.

Dat klinkt inderdaad alsof Ragas er een hemelse week heeft opzitten, maar wel eentje waar ze nu moet van bekomen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.