We kennen Tooske Ragas vooral als presentatrice, maar ooit speelde ze mee in de musical ‘De Drie Musketiers’. Sindsdien heeft Tooske niet meer meegespeeld in een musical en dat is logisch te verklaren.

“Heel snel daarna kreeg ik kindjes. In het musicalvak ben je gewoon zes avonden per week weg, dat viel moeilijk te combineren. Bovendien was ik drie keer negen maanden zwanger, dus dat schoot ook niet echt op”, zegt Tooske in Party.

Het is een feit dat musical en kinderen moeilijk met elkaar te combineren vallen. En Tooske heeft ook geen opleiding gehad voor musicalartiest.

“Het was een leuk uitstapje, die ene musical, maar het was niet mijn core business. Ik heb me daarna weer gefocust op het presenteren van programma’s.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.