Tom Waes terug op vrijersvoeten

ByLisa Paulussen

12 juni 2022
Foto: VRT

Goed nieuws voor de fans van Tom Waes, want de knappe acteur is terug beschikbaar op de markt. Tom en zijn partner Mieke, met wie hij achttien jaar samen was maakten een einde aan hun relatie en dat had niemand zien aankomen.

Tom zei nochtans in interviews vorig jaar dat de coronacrisis hen veel deugd had gedaan en dat hun relatie beter was dan ooit. Maar het mocht jammer genoeg voor Tom en Mieke niet zijn.

“Na mijn vorige scheiding zeiden mijn kinderen dat ze na de scheiding betere ouders hadden gekregen, dus het schuldgevoel van toen zat vooral in mijn eigen hoofd. Het was ongetwijfeld de donkerste periode uit mijn leven”, vertelde Tom nog over zijn vorige scheiding in Story.

En hoewel Tom zichzelf had voorgenomen om die fout nooit meer te maken, ziet het er naar uit dat het toch gebeurd is. Hij hield meer rekening met zijn drukke leven en zocht en vond meer rust bij Mieke. In 2012 vroeg hij haar zelfs ten huwelijk. Maar het kwam er nooit van.

Trouwen zullen ze nu dus jammer genoeg niet meer doen. En wat er met het appartement op Linkeroever in Antwerpen zal gebeuren, dat is ook nog een raadsel. Maar we wensen Mieke en Tom alvast veel sterkte toe bij het verwerken van deze breuk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.