Tino Martin is 38 en bijzonder populair in Nederland. De leeftijd van 40 nadert stilletjes aan en hij bereikt steeds meer een andere fase in zijn leven. Hij mag dan wel bijna 40 worden, aan stoppen denkt Tino nog lang niet.

“We hebben nu heel veel succes en daar ben ik nu vooral volop van aan het genieten. Ik ben heel hard aan het werk en aan het nadenken hoe ik dat nog zo lang mogelijk kan volhouden. Op dit moment sta ik op een punt in mijn carrière waarvan ik denk: ik kan trots zijn op mezelf”, vertelt hij in Party.

Tino zit nog boordevol doelen in zijn leven en daar wil hij de komende jaren ten volle voor gaan. “Ik heb in 2019 een groot concert gegeven in het Olympisch Stadion van Amsterdam en de Ziggo Dome komt eraan. Mijn belangrijkste doel is nu zo goed mogelijk mijn best blijven doen en het niveau vasthouden.”

Binnenkort geeft Tino een groot concert in de Ziggo Dome. Zo’n concert is fysiek vaak heel lastig dus probeert Tino er fit voor te staan. Al is dat niet altijd makkelijk.

“Ik ben nogal een jojo in gewicht. De ene periode val ik vlot af als ik dat wil, maar een volgende periode zit er zo weer tien kilo aan. Ik heb nog 2 maanden te gaan en ik heb me voorgenomen om tegen 13 mei helemaal topfit op het podium te verschijnen. Reken er maar op dat ik er klaar voor zal zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS