Er ging wel vaker de ronde dat Tino Martin een alcoholprobleem heeft. Hoewel Tino beweert daar geen last meer van te hebben, zou hij onlangs opnieuw beschonken op het podium hebben gestaan. Meer zelfs: de zanger zou niet eens beseft hebben waar hij was.

Tino moest optreden in Ahoy en daar keken vele fans naar uit. Maar de zanger liet zich niet van zijn beste kant zien.

“Grote fan van hem, maar dit was echt niet best. Ik kom voor Tino en die heeft zeer weinig gezongen en ook stukken uit zijn theatershow gebruikt en dat voor zoveel geld. De volgende keer ga ik weer naar het theater, want daar zie ik de Tino waar ik fan van ben en niet deze show helaas. Waar zijn de mensen die je moeten beschermen?”, schrijft een fan op sociale media.

De fans van Tino willen niks liever dan dat de oude versie van de zanger terug op het podium verschijnt. Ze begrijpen maar niet dat de zanger zijn carrière op het spel zet en niet van de drank kan afblijven.

In zijn documentaire vertelt Martin het volgende: “Zulke dingen die zijn gebeurd, die zijn me overkomen en dat mag eigenlijk helemaal niet gebeuren”, citeert Story. Maar ondanks dat lukt het hem duidelijk moeilijk om van de alcohol af te blijven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.