Wie Tamara Tol graag nog eens aan het werk wil zien kan vanaf midden april tot midden mei in de theaters terecht. Daar treedt ze met een liveband op met ‘De Mooiste Liedjes Uit Vervlogen Tijden’. Daarmee kan ze iets van haar bucketlist afvinken.

“Ik wilde al heel lang de liedjes van artiesten als Benny Neyman, Conny Vandenbosch, Lenny Kuhr, Rob de Nijs en Willeke Alberti zingen. Bij optredens in het land willen ze die luisterliedjes vaak niet horen. Het theater is daar wel het geschikte podium voor”, vertelt ze in Party.

Bij elk nummer dat Tamara die avond zal zingen, heeft ze ook een heleboel mooie herinneringen. Voor ze zelf een nummer wil brengen, wil ze er ook zelf iets bij voelen.

“Ik moet nu zelfs denk ik schrappen, zoveel mooie liedjes heb ik. Dus ik kan nog jaren verder met deze show, haha. Ik zing onder andere ’15 jaar’ van Conny Vandenbosch. Ik word zelf altijd best wel emotioneel van dat liedje. Een BZN-medley breng ik ook ten gehore. Van Willeke Alberti doe ik er ook meerdere. Maar ik verklap niet welke dat zijn.”

Wanneer Tamara naar het liedje ’15 jaar luistert’ wordt ze geraakt door de prachtige tekst van het nummer. “Als je ernaar luistert, krijg je een soort verlangen naar toen. Ik ben moeder van drie kinderen en het proces naar volwassen worden wat ik destijds heb doorgemaakt, daar zitten zij nu ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.