Talenten Aan Zee, het jaarlijkse talentontwikkelingsproject van YMCA en Popagenda Scheveningen, wordt als gevolg van de huidige Corona-omstandigheden uitgesmeerd over meerdere maanden van dit jaar. Dit project, vol workshops, masterclasses, samenwerkingen met cultuuraanbieders en rolmodellen en presentaties van jonge muzikanten, programmeert twee grote evenementdagen met vele bekende artiesten en talenten in de line-up. Het eerste evenement vindt plaats op zaterdag 25 september in De Oude Kerk in de Keizerstraat, zowel binnen als in de tuin van de kerk.

PROGRAMMA
Workshops, masterclasses, shows en talentpresentaties wisselen elkaar soepel af in een strak programma op twee podia. De blikvangers zijn de Scheveningse Julia Zahra en de Arubaanse Aymar Torres. Zij gooiden hoge ogen tijdens de The Voice of Holland. Zahra won zelfs de editie in 2013. Zij zal tevens een Masterclass Songwriting geven aan de jonge muzikanten én tijdens haar show een duet zingen met een Schevenings zangtalent. De aan de kust woonachtige Deense singer-songwriter Jonas Brøg sluit het evenement af. Deze goedlachse muzikant maakte eerder furore als drummer bij onder meer Relax, Postmen en Sister Sledge. In de grote tuin van De Oude Kerk maakt hij er met zijn volledige band een feestje van.

In het programma wordt ook ruimte ingebouwd voor een bijzondere TikTok-workshop van influencer Thomas Messina. Met meer dan 600 duizend volgers en 28 miljoen likes op zijn filmpjes is Messina een grote speler in Nederland. Tegen ouders waarvan hun kind (6-16 jaar) graag de fijne kneepjes van het maken van TikTok-filmpjes willen leren, zeggen wij: Schrijf hem of haar gratis in via info@podiumaanzee.nl onder vermelding van de naam, leeftijd en telefoonnummer.

De Oude Kerk Binnen
13.45 – 14.30: Talenten YMCA Muziekcentrum
14.30 – 15.15: Masterclass Songwriting Julia Zahra
15:15 – 16:00: Talenten uit Scheveningen
16.15 – 17.00: Workshop Nieuwe Media-TikTok Thomas Messina

De Oude Kerk Tuin
13.00 – 13.45 YMCA Bandcoaching
14.30 – 15.15 Aymar Torres & Band
16.00 – 16.30 Julia Zahra + Schevenings Talent
17.00 – 18.00 Jonas Brøg & Band

Voor de eerste showcase staan er voornamelijk leerlingen van YMCA Muziekcentrum op het podium. De docenten zijn allen bekende muzikanten in de Haagse regio, zoals en multi-instrumentalist Paul Istance, de frontman van The Magic Mumble Jumble, Leah Uijterlinde (met Madhara vorig jaar genomineerd voor de Haagse Music Support Award) en Robin Dirksen die wij kennen van haar superact AVA NOVA. In November zullen er voornamelijk talenten van andere Cultuuraanbieders het podium krijgen. Talenten Aan Zee richt zich bij de presentaties op kruisbestuivingen en duetten tussen bekende artiesten (rolmodellen) en jonge talenten.

Talenten Aan Zee Evenement 1
Zaterdag 25 september van 13.00 – 18.00 uur
Locatie: De Oude Kerk, Keizerstraat 8
Gratis Tickets: www.podiumaanzee.nl/agenda
Let op: coronatoegangsbewijs (QR-code) tonen in de CoronaCheckApp

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl