Sylvie Meis heeft al een turbulent liefdesleven achter de rug. Ondertussen is ze alweer twee jaar getrouwd met haar man Niclas Castello, maar samenwonen, dat doen de twee niet. Zelf noemt ze het ‘a modern marriage’.

Niclas verblijft voor zijn werk heel vaak in het buitenland en dan vooral in Amerika. Dat is de enige reden waarom de twee niet voortdurend samen zijn en een huwelijk op afstand hebben, schrijft Party.

Sylvie en een huwelijk op afstand, het is niet de beste combinatie. Ze probeerde het de voorbije jaren een aantal keren en het draaide altijd op hetzelfde uit: niets.

Als we de geruchten zouden mogen geloven dan is een huwelijkscrisis niet meer veraf voor Sylvie en Niclas. En er zijn wel meerdere signalen die daar op kunnen wijzen?

Foto’s van hen samen, die zijn heel zeldzaam, ook al poseert Niclas niet graag voor de foto. En Niclas zou zich ook niet meteen houden aan de belofte van huwelijkse trouw… of de bom binnenkort ook hier opnieuw barst, dat valt nog af te wachten, maar dit wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.