Zowat iedereen in Nederland is ontzettend benieuwd hoe de heisa rond de erfenis van André Hazes gaat aflopen. Roxeanne Hazes wil sinds kort graag weten hoe het nu echt zit met de verdeling van de erfenis, maar gezien mama Rachel niet bereid is om mee te werken, sleept Rox haar moeder gewoon voor de rechtbank.

En dat was voor de neef van André Hazes, Stanley Hazes, stevig schrikken. Hij had nooit gedacht dat het ooit zo ver zou komen.

Volgens Stanley is de familie Hazes een beetje uiteengevallen door het grote succes van André. Zelf had hij een goede band met André en ging hij vaak mee naar optredens. Hij maakte alles van heel dichtbij mee.

Stanley kan zijn afkeer voor Rachel Hazes maar moeilijk verbergen en het zit diep, heel diep. “Zij heeft het gezin van André en Ellen (Andrés vorige vrouw) kapot gemaakt. Ik wil helemaal niks met Rachel te maken hebben. Echt helemaal niks. Als André nog iets langer had geleefd, was hij van Rachel gescheiden, daar ben ik van overtuigd.”

Stanley verwijt het Rachel dat de naam Hazes zo vaak negatief in de media komt. “De mensen worden er zo langzamerhand ziek van en hebben zoiets: daar heb je wéér Hazes. Mensen vragen mij vaak naar alles wat er rondom Rachel en de kinderen gebeurt en dan geef ik daar eerlijk antwoord op. Ik zeg gewoon wat ik denk en ga er niet om heen praten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.