Eerder dit jaar liet zangeres Sieneke weten dat ze niet langer samen is met haar man Jan. De twee zouden scheiden, maar zouden ook vrienden blijven.

Jan is altijd haar grote sten en toeverlaat geweest, ook toen ze veel kritiek kreeg te verwerken toen ze naar het Eurovisiesongfestival mocht gaan. De liefde was zo sterk dat de twee besloten om te trouwen in november 2013.

Jan was Sienekes grote liefde en dat maakte ze graag ieder jaar nog eens extra duidelijk door een liefdevolle post, gericht aan haar man, op Instagram te posten.

Maar doorheen de jaren groeiden de twee uit elkaar en was er geen weg terug meer. Het koppel besloot uit elkaar te gaan, met veel pijn in het hart, schrijft Story.

Gelukkig had de zangeres de voorbije maanden veel afleiding door haar concertreeks met Frans Bauer. Van optreden krijgt ze nog altijd een heel fijn gevoel en dat is welkom geweest tijdens deze moeilijke tijd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.