André Hazes: Crossroads’ wordt momenteel druk bekeken op Videoland. Heel wat mensen zijn erg geïnteresseerd in het leven van André Hazes van de afgelopen 2 jaar en hopen antwoorden te krijgen op de vele vragen die ze hebben.

Wie amper te zien is in de documentaire, op eigen vraag, is Andrés ex Sarah van Soelen. Hij zou zijn plek in de kliniek hebben afgestaan voor haar, en de zorg voor haar voorrang hebben gegeven op die van hem.

Nochtans was het eerst Sarah die André binnen heeft gehaald in een Spaanse kliniek om te herstellen. En daarover zit haar nog iets dwars. Want zo reeg ze het afgelopen jaar nooit een bedankje van André.

“Ik heb de Videoland-documentaire gezien en dan hoor ik dat ik alleen die vijf dagen heb geregeld. Dat is niet waar. Ik heb ook die tweede periode in de kliniek geregeld. Ik ben over achteraan gegaan. Achter zijn rug heb ik dingen kunnen schrappen. En niet één keer wordt er gezegd: ‘Dank je wel, Saar!’”

Als Story Sarah mag geloven dan is het dankzij haar dat Hazes zijn 28e verjaardag heeft gehaald. “Hij heeft het er in de documentaire constant over dat hij op zijn 27e niet meer wilde leven. Dankzij mij heeft hij die wel gehaald. En ik word in de documentaire gewoon weggezet als een meisje dat het gewoon nét niet was.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.