Ruzie tussen Hanne en Klaasje bij K3?

ByKS

14 januari 2022
Foto: DPG Media

Ophef bij de K3-fans toen Hanne een uitspraak deed over Klaasje die volgens de fans wees op onenigheid tussen de roodharige en de voormalige blonde van K3. Was dit de échte reden waarom Klaasje K3 verliet?

Het begon allemaal toen de Vlaamse pers aan Hanne vroeg wat het verschil was tussen Julia en Klaasje. Wat Hanne toen onthulde deed de fans grote ogen trekken…

“Julia is zo’n energiebom… Wat een verschil met zweverige Klaasje”, verscheen in de Vlaamse pers. Party polst bij Hanne waarom ze die bewuste uitspraak deed.

Sommige fans beweerden immers dat Hanne met die uitspraak Klaasje in een slecht daglicht stelde. Was er misschien ruzie tussen beide. Hanne wil haar uitspraak echter nuanceren…

“Er is aan mij gevraagd of er een verschil is tussen Julia en Klaasje en dat verschil is er wel degelijk”, benadrukt Hanne in Party.

“Er zijn heel veel mensen die nu zeggen dat Marthe en ik voor Klaasje 2.0 gekozen hebben en dat vind ik echt een heel onterechte opmerking, want Julia is Julia. Ze is een ander persoon dan Klaasje.”

“Klaasje wilde onder andere graag meedenken in hoe we met K3 het verschil konden maken door kinderen educatieve dingen bij te brengen. Het feit dat zij ook heel veel nadacht over dingen, maakt dat Klaasje niet met Julia te vergelijken valt”, benadrukt Hanne in Party. Maar was er hierover dan onenigheid binnen K3?

“Bij Julia voelen Marthe en ik dat zij iemand is die spontaan roep: ‘We gaan ervoor.’ Maar laat ik duidelijk maken dat ik niet vind dat Klaasje te zweverig is.” Hanne ontkent in Party trouwens dat ze die uitspraak op die manier gedaan heeft…

“Wat ik bedoelde, is dat Klaasje met K3 een meerwaarde wilde bieden en in alles diepgang zocht”, benadrukt Hanne. En dat is niet een heel mooi compliment en helemaal geen kritiek op Klaasje. Van ruzie binnen de populaire meidengroep was dan ook geen sprake.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS