Onlangs kwam Rachel Hazes nog eens in het nieuws omwille van de rechtszaak tegen haar beste vriendin Marieke van Beek. In die zaak werd Roxeanne opgeroepen als getuige, maar dat weigerde de dochter van Rachel en André.

Roxeanne en Rachel hebben al enige tijd ruzie en de twee hebben nog amper contact met elkaar. Dat ze nu ook als getuige wordt opgeroepen, daar heeft Roxeanne geen zin in. Zij wil niet meedoen aan de spelletjes van haar moeder, schrijft Weekend.

In een brief legt Roxeanne uit waarom ze niet wil komen getuigen. Ze schrijft dat de hele rechtszaak is gebaseerd op absurde veronderstellingen van haar moeder en dat haar getuigenis de reputatie van haar moeder alleen maar zou schaden.

De beschuldigingen van Rachel aan het adres van Marieke van Beek swingen de pan uit en Mariekes woordvoeder uit zijn ongenoegen in het weekblad Weekend. “Het is een onwerkelijke situatie. Er worden beschuldigingen geuit door Rachel en haar raadsman, alsof er tienduizenden euro’s zijn verdwenen.”

Iets wat volgens de woordvoerder niet blijkt te kloppen. “Iedere cent wordt verantwoord in de boeken, opgenomen in de jaarstukken en vastgesteld en goedgekeurd door mevrouw Hazes. Dat ze nadien durft te beweren dat er tienduizenden euro’s zijn verdwenen, dat zijn gewoon ernstige beschuldigingen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.