Het contact tussen Roxeanne Hazes en haar moeder Rachel verliep al enige tijd stroef. Het slotstuk rond het interne gekibbel werd onlangs aangeleverd in de vorm van een dagvaarding. In Party lezen we er meer over.

Rachel Hazes had destijds een volmacht gegeven aan dochter Roxeanne om aan de familierekeningen te kunnen. Toen er plots 10.000 euro op onverklaarbare wijze mankeerde, richtte moeder Hazes zich tot haar dochter.

Die liet uitschijnen niks van de hele zaak af te weten en wreef haar handen in onschuld. Een tweede verdachte kon een jarenlange hartsvriendin van Rachel zijn, die ook toegang had tot de rekening met een volmacht.

Moeder Hazes liet het er niet bij en dagvaardde haar dochter en voormalige beste vriendin voor de rechtbank. Roxeanne hield de eer aan zichzelf en daagde niet op. Ze schreef wel een brief aan de rechter waarin ze de feiten met klem weerlegt.

Roxeanne heeft genoeg van al het interne drama binnen de familie Hazes en verbrak alle contact. “Ik ben nu van bepaalde dingen in het leven van de familie Hazes geen onderdeel, en dat is best fijn. Ik ben een eigen persoon, maak mijn eigen muziek en heb mijn eigen gezin. Ik richt mij nu voortaan op positiviteit”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl