Romy Monteiro en Kees Tol nemen de presentatie van zowel de Feestdagen- als de ABBA Sing-a-long op zich. Bekende duo’s strijden in deze muziekshows om wie het meeste weet van de winterse feestdagen en de legendarische band ABBA. De duo’s bestaan onder meer uit Shirma Rouse & Berget Lewis, Patrick Martens & Do en Heleen van Royen & Samantha Steenwijk.

De Feestdagen Sing-a-long

De Feestdagen Sing-a-long is een feest der herkenning. Onder begeleiding van een live band worden in de studio de bekendste feestdagennummers gezongen. Wie van de drie duo’s weet het meest van de muziek van de winterse feestdagen? Zijn het zangeressen Shirma Rouse en Berget Lewis die met hun gouden keeltjes met de eer gaan strijken? Of weten DJ Rob Janssen en zanger Wolter Kroes het meest van december-muziek? Acteur Patrick Martens en zangeres Do laten in ieder geval flink van zich horen.

ABBA Sing-a-long
Wie kent ze niet? ‘Waterloo’, ‘Dancing Queen’ en ‘Take a chance on me’. In de ABBA Sing-a-long komen aan de hand van een quiz de bekendste ABBA-nummers, een groot aantal fragmenten en de beste videoclips voorbij. De ABBA tributeband speelt echte ABBA-krakers. Drie bekende duo’s maken uit wie het meest weet van ABBA. Zijn het schrijfster Heleen van Royen en zangeres Samantha Steenwijk die zich als ware kenners presenteren? Of blijken cabaretiers Rayen Panday en Nabil Aoulad de echte fans te zijn? Ook Kim-Lian van der Meij en Jasmine Sendar zingen de nummers uit volle borst mee.

Feestdagen Sing-a-long op woensdag 22 december om 21.15 uur bij AVROTROS op NPO 3 ABBA Sing-a-long op vrijdag 31 december om 20.45 uur bij AVROTROS op NPO 3

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl