Rolf Sanchez: “binnenkort opnieuw op tv”

ByKS

12 februari 2022
Foto: DPG Media

Rolf Sanchez heeft veel te danken aan ‘Beste Zangers’, toch was hij daarvoor al jaren bezig in de Dominicaanse Republiek. Dat hij in één klap ben werd, klopt dus niet, benadrukt de zanger in Veronica. Al wil Rolf Sanchez één ding duidelijk stellen…

Spijt van zijn deelname heeft Rolf Sanchez allerminst: “Absoluut niet. Ik heb altijd gezegd: als er één programma is waar ik zonder nadenken aan wil meedoen, dan is het Beste Zangers”, benadrukt Rolf in Veronica. En daar had de zanger een goede reden voor..

“Dat komt doordat de focus op de muziek ligt en niet zo zeer op tv maken. Daar ben ik heel kritisch op.” Toch heeft de zanger opnieuw televisieplannen. Passen die opnieuw in het plaatje?

“Ja, ik wil alleen op televisie als dat iets is waar ik volledig achter sta”, benadrukt Rolf Sanchez in Veronica Superguide. En de zanger kondigt meteen ook aan dat er binnenkort ‘heel leuke dingen’ aankomen op televisie. “Maar daar mag ik nog niets over zeggen.” Al doet Rolf nog een andere aankondiging…

“In april komt mijn allereerste album in Nederland uit. Daar ben ik heel trots op”, aldus Rolf Sanchez in Veronica Superguide.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS