Dikke pech voor Rob de Nijs, de zanger heeft een week in het ziekenhuis gelegen met corona, dat lezen we op zijn Instagram.

“De afgelopen week heb ik met corona in het ziekenhuis gelegen. Gelukkig gaat het al wel wat beter maar zal de komende tijd nog wel moeten revalideren”, klinkt het in de mededeling.

De ziekte van Rob de Nijs heeft gevolgen voor de mensen die op 10 april aanstaande naar het afscheidsconcert in de Ziggo Dome zouden komen, dat concert werd namelijk uitgesteld. Rob de Nijs heeft niet voldoende kracht om daar het beste van zichzelf te geven.

Volgens Privé werd Rob de Nijs met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht nadat zijn hartslag en bloeddruk veel te laag waren. De zanger lag een week aan infuse en zuurstof. In het ziekenhuis werd bovendien ook nog eens corona vastgesteld. Dat Rob de Nijs geluk heeft gehad, dat is duidelijk.

En ook al mag de zanger nu weer thuis in zijn vertrouwde omgeving zijn, concerteren is nog niet aan de orde, vandaar dat zijn grote afscheidsconcert nog even uitgesteld zal worden. “We zullen snel met een nieuwe datum komen i.v.m het allerlaatste afscheidsconcert in de Ziggo Dome. Hopelijk tot gauw dus”, besluit Rob de Nijs op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl