René le Blanc: “Ze vonden dat heel kinderachtig”

ByLisa Paulussen

23 oktober 2022
Foto: Brunopress.nl

Charmezanger René le Blanc en zijn vrouw Jolanda Siemers zijn al heel wat jaren samen. Maar kennen ze elkaar wel door en door na al die jaren, of zijn er toch nog dingen die ze niet weten.

“Toen ik  Jolanda voor het eerst zag, dacht ik: wat een mooie vrouw om te zien. Ik heb haar leren kennen bij Holland Casino in Nijmegen, waar zij toentertijd werkte. Ze was de chef van drie van mijn allerbeste vrienden, waardoor ze mij niet wilden vertellen wie die prachtige roodharige vrouw was”, lacht René in Party terwijl hij terugblikt op de eerste keer dat ze elkaar zagen.

Nadat René Jolanda nog eens tegenkwam op een datingsite, ging de bal al heel vlug aan het rollen. Toen ze elkaar na de eerste keer terug zagen was het liefde op het eerste gezicht en was er een duidelijke klik merkbaar.

“De week erna ben ik weer naar haar toegegaan en toen zijn we ook samen weggegaan. Ik nam Jolanda mee naar het Efteling Hotel, waar ik een sprookjeskamer had geboekt. Mensen aan wie ik dat vertelde, zeiden: ‘René dat is wel heel kinderachtig voor een verliefd stelletje.”

En dat zette René aan het denken. Hij wou het niet kinderachtig maken en boekte dan maar de bruidssuite in de plaats. “Vanaf dat moment waren we heel veel samen en is het tussen ons erg snel gegaan. Inmiddels zijn we bijna dertien jaar samen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.