Hij is een veelbesproken figuur in Nederland: zanger René le Blanc. Begin augustus werkte hij mee aan een item in ‘Shownieuws’ en dat leverde hem heel wat kritiek op van deskundige Victor Vlam. Hij noemde René een ‘walgelijke en over het paard getilde man’

Het item werd uitgezonden toen René en zijn vrouw Jolanda op vakantie waren in Oostenrijk toen René plots een berichtje kreeg van zijn vader. “Mooi René, je verhaal. En prachtig om te zien hoe Bart Ettekoven het voor jou opnam.” René had geen idee waarover zijn vader het had, tot hij de beelden terug keek.

“Toen Victor Vlam zijn zegje deed, begreep ik het meteen. ‘Wat zullen we nou krijgen’, zei ik tegen Jolanda. IK bedoel: ik verleen mijn medewerking aan ‘Shownieuws’ en dan word ik volledig onderuit gehaald en voor alles en nog wat uitgemaakt terwijl ik die beste man niet eens ken. Ik had nog nooit van hem gehoord.”

We kennen René le Blanc vooral uit ‘Ik Geloof In Mij’ en daar heeft hij na een aantal seizoenen een stempel van arrogante man die de top wil bereiken, opgeplakt gekregen, eentje waar hij nu eindelijk wat vanaf blijkt te zijn.

“Ik word als zanger hartstikke veel geboekt, heb een volle agenda en iedereen die mij ziet en spreekt, zegt dat ik heel anders ben in het echt. Daarom vind ik het heel teleurstellend dat Victor mij neerzet als een over het paard getild mannetje. Dus ja, ik was behoorlijk boos. Mijn avond was bedorven en dan kun je maar beter uit mijn buurt blijven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl