Jolanda en zanger René le Blanc zijn al dertien jaar samen. De liefde tussen de twee is nog altijd erg groot en ze doen nog altijd veel moeite voor elkaar. Van sleur is er bij hen nog lang geen sprake.

“Ik denk als je in een sleur terecht gaat komen, dan zou het wel eens kunnen dat je relatie stukloopt. Tijdens corona kwam Jolanda door de lockdown thuis te zitten nadat ze 32 jaar voor hetzelfde bedrijf had gewerkt. Niet veel later heeft ze zich laten uitkopen. Maar plots ben je wel 24/7 samen”, getuigt René in Party.

Gelukkig voor René en Jolanda hebben de twee dat overleefd, maar dat is voor veel koppels niet het geval geweest.

“Ik denk niet dat je altijd 24/7 samen moet zijn, want dat werkt niet. Het gaat mij dan op een bepaalde manier naar de keel grijpen. Ik moet ook een stukje vrijheid hebben. Bij vreemdgaan is het meteen einde oefening.”

Le Blanc zou niet kunnen leven met het feit dat zijn partner zou vreemdgaan en de relatie zou dan ook meteen over en uit zijn. “Als je iedere dag wil doen en laten wat je wil, dan moet je maar vrijgezel blijven. Voor mij is buiten de deur piessen in een relatie not done. Ik ben jaloers.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.