René Froger: “ik was toch een beetje onzeker”

ByKS

20 april 2022
Foto: Peter De Smedt / Showbizzsite.nl

Twee jaar lang heeft de hele cultuursector zo goed als volledig plat gelegen. Optreden kon niet meer en iedereen bij de sector kwam zonder inkomen te zitten. Ook René Froger. Hij had het de voorbije jaren niet altijd even gemakkelijk, maar ondertussen lacht het geluk hem op alle vlakken weer toe.

Zo wordt René binnenkort terug opa. Zijn zoon Danny krijgt zijn tweede kind. “Geweldig, hé. Het leven kan heel mooi zijn. Heerlijk, mijn vierde kleinkind. Als grootvader probeer ik er zoveel mogelijk te zijn en tijd vrij te maken voor hen. De kleinkinderen zijn veel bij ons en ik geniet ervan als ze om me heen zijn”, glundert René in Weekend.

Ook met De Toppers, de band waarin René zingt gaat het goed. Dat het ooit minder goed gaat, daar heeft Froger het liever niet over. “Ik denk natuurlijk wel na over de lange termijn, maar ik praat er niet over. Je hoort van mij ook nooit wat ik over vijf jaar doe, dat heb ik nog nooit gedaan.”

René heeft in ieder geval heel erg veel zin in de concerten van De Toppers op 18 en 19 november in de Johan Cruijf Arena in Amsterdam. “Dat is altijd zo verschrikkelijk leuk. Ik ben heel blij dat mensen weer zo goed reageren. Ik was toch een beetje onzeker. Dat mensen nog steeds van de Toppers houden, vind ik briljant, een lekker gevoel.”

De Toppers zijn nog volop aan het bouwen aan de show, maar ze weten al ongeveer hoe het eruit moet gaan zien. Veel haast hebben ze niet, want ze hebben wel nog wat tijd. “Ik vond het aan de ene kant wel lekker om het even rustiger aan te doen, maar aan de andere kant ben ik met heel veel leuke en nieuwe dingen bezig geweest. De zin om terug te knallen is heel sterk aanwezig.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS