Het waren bewogen jaren voor René Froger. Door de coronamaatregelen zag hij zijn financiële situatie de afgelopen twee jaar drastisch achteruit gaan. Geen optredens betekenen namelijk geen inkomsten voor de zanger. We lezen er meer over in Party.

Los daarvan lijkt hij nu ook afstand te doen van het huis waar hij en zijn vrouw Natasja al 28 jaar samen met hun kinderen woonden.

Tijdens corona groeide hij en zijn gezin steeds meer naar elkaar toe. Er kwamen sloten aan vrije tijd bij op de agenda, waardoor hij de waarde van gezinstijd leerde kennen.

Zijn kinderen zullen hem ongetwijfeld helpen bij de verhuis die zich binnenkort aandient. Het paar heeft besloten om hun villa in Blaricum te verkopen.

“Natas en ik hebben fantastische jaren in dit huis gehad”, vertelde René eerder aan Story. “Maar we vinden het tijd om te verhuizen. De kinderen staan op eigen benen en het huis is heel groot, te groot voor ons alleen. We zouden daarom graag wat kleiner gaan wonen.”, geeft hij als reden voor hun vertrek uit hun thuisplaats.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl