Je kan het je niet voorstellen als je het niet zelf hebt meegemaakt en natuurlijk hoopt niemand ooit mee te maken wat Paul Rabbering en zijn vriendin Dionne zopas hebben beleefd.

De 44-jarige radio-dj treurt op zijn sociale media om de dood van hun kindje Benja. Het drama speelde zich onlangs af, pas vorige maand maakte het koppel bekend dat zij een tweede kindje zouden krijgen. Maar helaas loopt de zwangerschap vroegtijdig af.

“Overvallen door verdriet.. ineens was je daar, lieve kleine Benja. Je kwam veel te vroeg. Je was al zo mooi”, schrijft Paul op zijn sociale media.

“Wat keken we naar je uit. Je was zo welkom. In m’n gedachten had ik je al zo vaak vastgehouden en geknuffeld. Het leven gaf je geen kans. En nu moeten we verder met jou in ons hart. Dat doet zo’n pijn. Onze wereld staat stil. Lieve mooie Benja”, besluit Paul.

Heel wat van zijn bekende en minder bekende vrienden betuigen via Instagram hun medeleven aan het koppel. Benja is het tweede kindje van het stel, zij hebben nog een zoontje Abel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl