Patty Brard: “Dan is je leven niks waard”

Foto: VTM

Toen Patty Brard aankondigde dat ze zou stoppen bij ‘Shownieuws’, werd dat druk besproken in de media. Nochtans wilde Patty er gewoon enkele maanden tussen uit en wilde ze kijken hoe het voelde om weer gewoon Patty te zijn.

Dat voelde heel goed voor Patty en ze plande ook enkele maanden in op Ibiza. Al moest ze toch enkele keren terug naar Nederland voor verplichtingen.

“Waaronder een uitvaart. Dan merk je toch dat je leven in Nederland ligt. Maar het fijne van op Ibiza wonen is dat er geen hond is. Priscilla, mijn dochter, is met haar vriend en diens twee kinderen op bezig geweest”, blikt ze terug in Story.

De familie heeft toen heel wat basale dingen gedaan zoals een vuurtje stoken met de kinderen en gewoon tijd met elkaar doorbrengen.

“Als er aan de basis iets niet klopt, is het leven niets waard. Het is goed af en toe terug naar de basis te gaan en in de pannen te roeren, om je te realiseren wat echt belangrijk is in het leven. En dat zijn mijn naasten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.