Vorige zomer stapte zanger Guus Meeuwis in het huwelijksbootje met zijn vrouw Manon. De twee zijn nog altijd gelukkig samen en zijn een perfecte aanvulling op elkaar. Zo ziet Guus in alles het positief en soms tot op het irritante af.

“Dan denk je: maar nu worden we hartstikke genaaid! Maar dan laat ik het zakken en dan is het altijd fijner om met hem mee te gaan. Hij zorgt er altijd voor dat je met een lekker gevoel achterblijft”, klinkt het in Party.

Wie het koppel ziet lopen ziet een erg gelukkig koppel. Maar toch ook een beetje ongewoon. Manon is namelijk bijna 10 centimeter groter dan Guus en dat is toch iets wat je niet zo heel vaak ziet.

“Ik vond het niet echt grappig dat ik zo lang was en ben net als de rest van de wereld overvoerd met plaatjes van mannen die altijd langer zijn dan vrouwen. Dat is het beeld dat je in je hoofd hebt. Maar het was gewoon echt geen optie”, zegt Manon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.