Het gaat niet zo goed met Ben Saunders. De 38-jarige zanger werd met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis, en kreeg slecht nieuws…

“Ik had al twee weken last van mijn buik, maar ging gewoon door”, doet Ben Saunders zijn verhaal in Story. Maar de pijn werd steeds erger en verloofde Janita drong uiteindelijk aan om naar spoed te gaan… Daar viel het zware verdict…

Ben Saunders onthult in Story dat ze in het ziekenhuis een abces van maar liefst 5,1 centimeter vaststelden in zijn dikke darm. Een operatie bleek echter onmogelijk omdat het abces op een gevaarlijke plaats zit, in de buurt van de bloedvaten.

Antibiotica moet er nu voor zorgen dat het abces kleiner wordt, pas dan kan een operatie overwogen worden. Bij die operatie zou er een stuk dikke darm weggehaald worden bij Ben Saunders.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.