Nieuwe single Kinderen voor Kinderen: ‘Worden wat je wil’

Foto: Ineke Oostveen

Fantaseren over wat je in de toekomst wil worden en wie je wil zijn, dat is waar het nieuwe lied van BNNVARA’s Kinderen voor Kinderen over gaat. Vanaf nu is het lied te beluisteren via alle online muziekdiensten en is de clip te bewonderen op Zapp, kinderenvoorkinderen.nl en via het YouTube-kanaal van Kinderen voor Kinderen.

Dromen over later doen alle kinderen: fantaseren over wat je in de toekomst wil worden én wie je wil zijn. Van piloot, superheld of geitenhoeder tot atleet of chauffeuse. Maar je bent pas écht wat geworden als je bent wie je bent. Dat is waar de titelsong van het 42e album van Kinderen voor Kinderen over gaat: ‘Worden wat je wil’. Voor deze nieuwe single is Mark Haayema verantwoordelijk voor de tekst en Tjeerd P. Oosterhuis voor de muziek.

Kinderen voor Kinderen werkt voor de tiende keer samen met de Kinderenboekweek. ‘Worden wat je wil’ is het voorproefje van het gelijknamige album dat vlak voor de start van de Kinderboekenweek verschijnt op 24 september. Ook zo’n zin om met de voetjes van de vloer te gaan?

Bij deze single hoort natuurlijk ook een videoclip: want we moeten natuurlijk wel allemaal mee kunnen zingen én dansen. De clip is te zien op de website www.kinderenvoorkinderen.nl en via het YouTube-kanaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen