Begin 2020 kwam er na 22 jaar een einde aan het huwelijk van Marco Borsato en Leontine Ruiters. De beschuldigingen aan het adres van Marco gaven de doorslag om er een punt achter te zetten en het was over and out met één van de mooiste koppels van Nederland.

Leontine had Marco nog een kans gegeven, ondanks de vele pijn en verdriet die ze voelde. Een kans die weer verdween als sneeuw voor de zon na de beschuldigingen rond grensoverschrijdend gedrag.

In tegenstelling tot eerder werd beweerd zou Leontine liever geen hecht contact meer willen met haar man en zou er een nieuwe liefde zijn in Ruiters’ leven.

Of dit effectief zo is, houdt Leontine nog stevig geheim. Maar het zou wel eens de reden kunnen zijn waarom ze zo straalt, denkt Weekend.

En Marco…. Ook daar lijkt alles goed mee te gaan. Hij durft zich steeds vaker in het openbaar begeven en dat is al een hele stap vooruit in vergelijking met de voorbije maanden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.