Een tijdje geleden raakte bekend dat Montana Meiland en haar vriend Dirk uit elkaar waren en dat na een relatie van 8 jaar. Zo’n breuk verwerk je niet op 1,2,3, behalve als je Montana Meiland heet. Zij lijkt Dirk na amper een drietal weken al helemaal vergeten te zijn.

Het helpt voor Montana natuurlijk wel dat ze heel wat te doen heeft en weinig tijd heeft om na te denken. Zo heeft ze pas een huis gekocht en is ze druk in de weer met dat huis om te toveren tot haar eigen paleis.

Montana laat haar volgers regelmatig genieten van de verbouwingen waar ze mee bezig is en tussen de vele reacties van fans, duikt af en toe een wel erg opvallende naam op. Namelijk die van haar ex-partner Dirk.

Dirk stuurt nog steeds lieve berichtjes naar zijn ex-vriendin en de twee lijken ook nog steeds contact met elkaar te hebben, weet Party.

Dat Dirk en Montana nog steeds contact hebben toont ook meteen aan dat ze inderdaad op een vriendschappelijke manier uit elkaar zijn gegaan en dat ze nog altijd alle goeds met elkaar voor hebben. Het is mooi om te zien dat mensen ook na een relatie nog zo bevriend kunnen zijn met elkaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.