Monique Westenberg onthult in ‘Weekend’ dat ze het emotioneel én lichamelijk erg zwaar heeft gehad nadat er een einde kwam aan haar verloving met André Hazes.

“Ik kreeg pijn, werd benauwder, had geen energie, slapen ging slecht…”  Haar lichaam gaf duidelijk aan dat het op was. Monique besefte dat ze professionele hulp moest zoeken.

“Ik wist dat het niet lekker ging”, klinkt het bij Monique in Weekend. Monique ging te rade bij Charlotte Labee: “ik heb je nodig”, slaakte Monique Westenberg een noodkreet. “Het was van alles tegelijkertijd…”

Ondanks al het verdriet en de pijn bleef Monique Westenberg een positieve mindset behouden: “Alleen, wat ik merkte, er was stress en dat had invloed op mijn lichaam. Mijn lichaam ging echt tegenwerken.” Ook zoontje André voelde de stress van zijn mama…

“Gelukkig slaapt André goed”, vertelt Monique over haar zoontje met zanger André Hazes. “Hij heeft wel heel veel stress ervaring, maar voor de rest gaat hij er goed doorheen.” Eén gedachte hield Monique altijd vast tijdens deze heftige periode…

“Ik bleef aan positieve dingen denken. Ik bracht mezelf in de winter al naar de zomer en dacht aan de leuke dingen die ik zou gaan doen, dat hielp me héél erg”, verduidelijkt Monique Westenberg in Weekend.

“Het glas is nooit halfleeg. Ik voel geen haat, dat scheelt al. Ik denk altijd alleen maar in liefde. Alles wat je meemaakt, zijn leeromenten. Je haalt er ook wat moois uit”, aldus Monique Westenberg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS