“Moet Leontine Borsato verhuizen?”

Foto: VTM

Opvallend bericht op de Instagram van Yvonne Coldeweijer. De knappe Yvonne is weer nieuws op het spoor. Zo kreeg zij een screenschot onder ogen van een huis dat de koop staat en een bekend iemand lijkt wel interesse te hebben in het pand.

Die bekende Nederlander is Leontine Borsato. Opvallend toch wel dat Leontine reageert op een zoekertje. “Mijn nichtje haar mooie huis staat te koop in Zwanenburg”, schrijft iemand.

Het gaat om een rijwoning aan de IJweg 36 in Zwanenburg, amper 103m² groot en er zijn maar liefst 4 slaapkamers. Het gaat om een 2-onder-1-kapwoning uit 1932, pas sinds een week in de verkoop. Je moet er wel wat voor over hebben, de vraagprijs staat op 495.000 euro!

En wat blijkt nu? Leontine lijkt de woning wel te willen. “Heb je een privé berichtje gestuurd via insta dm. Liefs”, schrijft Leontine op Facebook.

Maar waarom heeft Leontine interesse in deze woning? Is het misschien iets voor één van kinderen? Of wil zij er zelf gaan wonen? Zij en Marco Borsato, dat is wellicht definitief verleden tijd. Ook Yvonne Coldeweijer vraagt zich af of er iemand moet of wil verhuizen. “Waarom aast Leontine op dit huis in Zwanenburg voor 5 ton?” vraagt Yvonne zich hardop af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByKS